Welke gordijnen passen het best in een kleine ruimte? - Rydo

Welke gordijnen passen het best in een kleine ruimte?

in vendredi, 13 mai 2016
Welke gordijnen passen het best in een kleine ruimte?

Een kleine kamer kan u optisch groter doen lijken door ze slim in te richten. Ook uw raamdecoratie kan daar een rol in spelen. Speel met kleuren, patronen en formaten. En creëer zo meer ademruimte in uw woning.

Lichte kleuren

Lichte kleuren verhelderen een kamer. Dat geldt zowel voor uw meubels als uw raamdecoratie. Stem de kleur van uw gordijnen af op die van uw meubels en bekom zo een mooi en luchtig geheel.

Effen gordijnen

Vermijd drukke patronen, maar ga voor een neutraal en rustgevend gordijn in een effen kleur.

Toch graag een patroon op uw gordijnen? Kies dan voor een groot patroon. Ook streepjes doen het goed in kleine ruimtes. Horizontale strepen maken uw kamer breder, verticale strepen laten uw muren dan weer hoger lijken.

Tot op de grond

Kleine ramen? Laat uw gordijnen van het plafond tot op de grond te hangen. Dit geeft uw ruimte niet alleen een luxueuze uitstraling, maar doet uw ramen én uw kamer ook een stuk hoger lijken.

Breder dan het raam

Verleng uw muren door uw gordijnen breder te maken dan eigenlijk nodig is. Laat ze een stuk doorlopen over de muur en creëer zo de illusie van grote, brede ramen.

Hou het luchtig

Schrap zware overgordijnen of lamellen meteen van uw lijstje. Hou het daarentegen licht en luchtig met een frisse, subtiele raamdecoratie.

Zorg er ook voor dat de gordijnen uw ramen zo min mogelijk bedekken wanneer ze open zijn. Zo behoudt u een maximale lichtinval in uw ruimte.

Rydo At Home beschikt over een breed aanbod aan raamdecoratie die geschikt is voor kleine ruimtes. Meer weten? Neem gerust contact op voor een persoonlijk advies.

Laatste nieuws

Volg ons op Facebook

Contact Info