Moet ik mijn gordijnen voeren? - Rydo

Moet ik mijn gordijnen voeren?

in vendredi, 27 mai 2016
Moet ik mijn gordijnen voeren?

Uw gordijnen voeren: is dat echt nodig? Alles hangt af van uw behoeften. Het voeren van gordijnen houdt een aantal onmiskenbare voordelen in. Aan u om te beslissen of die voordelen de moeite waard zijn.

Een betere nachtrust

Vindt u het moeilijk om 's avonds in slaap te vallen? Wordt u vroeger wakker dan u zou willen? Of bent u gewoon een lichte slaper? Dan kan het zeker helpen om uw gordijnen te voeren.

Een goede nachtrust vraagt namelijk om een sterk verduisterde ruimte. Gevoerde gordijnen beperken de lichtinval en houden u zo in een diepe slaap.

Een kinderkamer in uw woning? Overweeg dan zeker om ook in deze ruimte de gordijnen te voeren. Kinderen zijn immers heel gevoelig voor licht.

Een betere isolatie

Besparen op uw energiefactuur? Met gevoerde gordijnen bent u goed op weg. De voering houdt de warmte binnen in de winter, en houdt ze buiten in de zomer.

Gevoerde gordijnen dragen op die manier bij tot een lager energieverbruik én een aangenamere binnentemperatuur.

Beperkte verkleuring

Gordijnen zijn een investering. Het spreekt dan ook voor zich dat u ze zo lang mogelijk in goede staat wil houden.

Zonlicht kan uw gordijnstof doen verkleuren. Een voering vormt echter een barrière tussen het gordijn en het licht. Zo beschermt u uw gordijnen tegen de kracht van de zon, en verlengt u de levensduur.  

Meer weten over het voeren van uw gordijnen? Contacteer ons gerust. En krijg een volledig vrijblijvend, persoonlijk advies.

 

Laatste nieuws

Volg ons op Facebook

Contact Info