Een nieuw seizoen met nieuwe sierkussens - Rydo

Een nieuw seizoen met nieuwe sierkussens

in mercredi, 12 avril 2017
Kies voor elk seizoen de juiste sierkussens Kies voor elk seizoen de juiste sierkussens

Breng de seizoenen in je huis en kies voor aangepaste sierkussens in zetels of op stoelen. Met weinig moeite geef je jouw interieur een nieuwe look. We zetten de voordelen even op een rij.

Volg de seizoenen

De lente is stilaan in het land is. Met vrolijke sierkussens in frisse kleuren breng je het lente-gevoel in jouw interieur. Ook de andere seizoenen kan je laten leven in jouw sierkussens. In de zomer passen felle kleuren bij de zon en de warmere temperaturen. De herfst vraagt dan weer om warme, aardse kleuren. En in de winter hou je het best op sierkussens die gezelligheid uitstralen.

Afwisseling

In je woning breng je heel wat tijd door. Een beetje afwisseling is dan ook welkom. Daar kan je voor zorgen door te kiezen voor nieuwe sierkussens. Je zal zien: een subtiele verandering in jouw interieur geeft meteen een andere aanblik.

Weinig ingrijpend

Veel aanpassingen aan het interieur zijn nogal ingrijpend. Door te kiezen voor nieuwe sierkussen, kies je voor een eenvoudige verandering. Je bespaart jezelf stof, vuil en rommel. En de aanpassing is zo geklaard.

Haalbare prijs

Ook op vlak van de prijs scoren sierkussens sterk. Je bent een stuk goedkoper af met nieuwe sierkussens dan wanneer je bijvoorbeeld zou kiezen voor nieuwe zetels of stoelen.

Combineer met gordijnen

Het leuke aan sierkussens is dat je ze kan combineren met je gordijnen. Vaak heb je nog een restje stof van jouw overgordijnen. Daarmee kunnen gemakkelijk enkele sierkussens worden gemaakt. En door ook je overgordijnen te wisselen per seizoen geef je jouw interieur in één klap een volledig nieuwe look.

Duurzaam

De sierkussens die je vervangt, zijn niet verloren. Integendeel, je kan ze later nog steeds gebruiken. Heb je voor elk seizoen de aangepaste sierkussens, dan ben je voor jaren verzekerd van afwisseling in jouw interieur.

Interesse in nieuwe sierkussens? Contacteer ons gerust en we overlopen samen de mogelijkheden.

Laatste nieuws

Volg ons op Facebook

Contact Info