Een nieuw seizoen: denk aan nieuwe raamdecoratie - Rydo

Een nieuw seizoen: denk aan nieuwe raamdecoratie

in lundi, 25 septembre 2017
Breng de seizoenen in jouw interieur Breng de seizoenen in jouw interieur

De zomer maakte net plaats voor de herfst. Dat is een goede aanleiding om jouw interieur een nieuwe look te geven. Met nieuwe raamdecoratie, gordijnen of stoffering is jouw woning klaar voor een nieuw seizoen. Tijdens de actiemaand van Rydo at Home geniet je nog tot 15 oktober van 10 % korting.

Kies de kleuren van buiten

Zoals vaak geeft de natuur ons het goede voorbeeld. De kleuren buiten veranderen op het ritme van de seizoenen. Niets fijner om die wisselende kleurenpracht ook in jouw interieur te weerspiegelen. Warme tinten zijn dus ideaal voor gordijnen, sierkussens en tapijten. Denk bijvoorbeeld aan wijnrood, donkerbruin of warm geel. En waarom niet afwisselen met donkergroen of zelfs goud?

Maak het binnen warm en gezellig

De dagen worden korter en kouder. Onvermijdelijk trek je meer naar binnen. Hou rekening met dat veranderende klimaat. Kies voor voldoende warme materialen en bescherm je tegen de kou, bijvoorbeeld met geïsoleerde gordijnen. Ook een stevige snuif gezelligheid mag niet ontbreken. Het geeft die winterse zondag in je knusse interieur een extraatje. Cocoonen rijmt immers nog beter met herfst en winter dan met lente en zomer.

Breng de seizoenen naar binnen

Buiten vind je niet alleen inspiratie, maar ook dingen die je een plek in jouw interieur kan geven. Met een mooie tak, herfstbloemen en –bladeren of vruchten als kastanjes en eikels geef je jouw interieur een originele touch. Maar ook in de winkel vind je seizoensgebonden smaakmakers voor jouw interieur. Wat dacht je van aangepaste kaarsen, houten voorwerpen of lampen met een warme gloed? Of ga voor sierkussens in warme kleuren en zachte materialen.

Profiteer van de actiemaand bij Rydo at Home

Raamdecoratie, gordijnen, stoffering, sierkussens en tapijten: nog tot 15 oktober geniet je van 10 % korting bij de aankoop van deze producten. En wat meer is: opmeting, levering en plaatsing zijn gratis. Doe een goede zaak en kom eens langs in onze winkel.

Benieuwd naar ons aanbod? Contacteer ons gerust voor meer informatie.

Laatste nieuws

Volg ons op Facebook

Contact Info