Waarom kiezen voor houten jaloezieën? - Rydo

Waarom kiezen voor houten jaloezieën?

in mardi, 28 novembre 2017
Houten jaloezieën: een keuze voor elk interieur Houten jaloezieën: een keuze voor elk interieur

Dacht je voor jouw raamdecoratie al aan houten jaloezieën? Daar zijn goede redenen voor. Wij geven er alvast 5.

Bijkomende thermische isolatie

Als je houten jaloezieën sluit, vorm je een extra isolerende laag voor je ramen of deuren. Hout heeft immers van nature een sterk isolerend karakter. De kou buitenhouden en de warmte binnen in de winter lukt perfect. En het omgekeerde gebeurt in de zomer.

Natuurlijk materiaal, hedendaagse technologie

Hout is misschien een oeroud materiaal voor huiselijke toepassingen, houten jaloezieën bieden wel alle hedendaagse comfort dat je verlangt. Elektrische bediening bijvoorbeeld kan perfect worden toegepast.

Charme en gezelligheid

Geef toe, de warme uitstraling van hout is niet te evenaren. Als vloerbedekking of materiaal voor meubilair zie je hout vaak opduiken. Maar ook voor raamdecoratie is het dus een prima oplossing om wat charme en gezelligheid aan jouw interieur toe te voegen.

Minder lawaai

Houten jaloezieën zijn ook geluidswerend. Sluit je ze, dan hou je het geluid makkelijker buiten. Ideaal als je jouw gezin en jezelf wil beschermen tegen het lawaai.

Pittig element in elk interieur

Of je nu kiest voor rustiek en klassiek of voor modern en strak: houten jaloezieën passen in haast elk interieur. De tijdloosheid maakt dat ze jouw woning een extra toets kunnen geven.

Interesse in onze houten jaloezieën? Contacteer ons gerust voor meer info.

Laatste nieuws

Volg ons op Facebook

Contact Info