De kracht van nieuwe kussens - Rydo

De kracht van nieuwe kussens

in mardi, 04 septembre 2018
De kracht van nieuwe kussens

Nu het einde van de zomer in zicht is, kunnen we al beginnen verlangen naar gezellige winteravonden die we binnenshuis doorbrengen. Het recept voor een geslaagde winteravond?  Een gezellige woonkamer, een chill outfit, aangenaam gezelschap en de open haard. Heerlijk cocoonen!

Hygge

Bij dat eerstgenoemde aspect – gezellige woonkamer – kunnen wij je helpen. Geen eenvoudigere manier om jouw interieur op te frissen en cosy te maken dan een aantal nieuwe kussens te kopen. Op de bank, de stoelen of in de zetel: kussens in een vernieuwend printje of frisse kleur doen jouw vertrouwde meubels er onmiddellijk anders uitzien. Ideaal voor zij die hun interieur willen pimpen zonder grote aankopen of verbouwingen te doen.

Kussens zijn een belangrijk aspect in je interieur. Ze bestaan in de meest uiteenlopende vormen en kleur al dan niet met een print. De juiste kussens kiezen is dan ook geen eenvoudige taak. Wij geven je graag drie tips die de zoektocht een pak gemakkelijker moeten maken.

1. Ga niet in overdrive

Er kan worden gespeeld met materiaal, kleur, vorm en prints. Wij raden je aan om twee van de vier factoren te selecteren en de andere twee buiten beschouwing te laten. Zo kan je bijvoorbeeld geometrische patronen met frisse pastels combineren. Of de natuur in huis brengen met een fleurig kussen met een bloemenrprint. Een effen kussen in de vorm van een dier of wolkje is ook een leuke eyecatcher. Don’t: een zijdefluwelen kussen in de vorm van een hart met een palmboomprint

2. Kies voor grote kussens

Grote kussens laten je interieur er stijlvoller uitzien. Kies dus liever voor vier grote kussens dan voor acht kleinere.  

3. Matchy kussens 

Wie nog stofrestjes heeft van de overgordijnen, kan bij ons een aantal matchy kussens laten maken. Wat betreft de afwerking zijn er verschillende mogelijkheden die wij graag even met jou overlopen. Wij garanderen je een stevig kussen dat jarenlang meegaat. Contacteer ons vrijblijvend en wij staan je met plezier bij met deskundig advies.

Ben je geen crea bea en neem je liever een kijkje in ons aanbod? Onze showroom is gratis en vrij toegankelijk.

Laatste nieuws

Volg ons op Facebook

Contact Info