5 redenen om te kiezen voor lichtdoorlatende vouwgordijnen - Rydo

5 redenen om te kiezen voor lichtdoorlatende vouwgordijnen

in lundi, 29 avril 2019
5 redenen om te kiezen voor lichtdoorlatende vouwgordijnen

Zoek je de perfecte gordijnen om je interieur af te maken? Dacht je al eens aan lichtdoorlatende vouwgordijnen? Hieronder vijf redenen om te kiezen voor deze elegante gordijnen.

1 Stijlvol

Vouwgordijnen zijn een stijlvolle toevoeging aan ieder soort interieur, of het nu modern of eerder traditioneel is. De horizontale lijnen doen ramen groter lijken, en bij lichtdoorlatende modellen is dat effect nog sterker.

2 Ideale lichtinval

Transparante vouwgordijnen controleren de lichtinval, maar maken de ruimte niet (te) donker. Op die manier beschermen ze je meubels tegen te fel zonlicht en houden ze je interieur toch licht en aangenaam. Ze helpen ook om warmte buiten of net binnen te houden.  

3 Voldoende privacy

Lichtdoorlatende vouwgordijnen combineren de voordelen van gewone gordijnen met de voordelen van niet-bedekte ramen. Je hebt enerzijds nog voldoende lichtinval, maar anderzijds ook voldoende privacy.

4 Gemakkelijk in gebruik

Vouwgordijnen zijn vooral ook heel praktisch, dankzij een gemakkelijk gebruikssysteem. Ze slepen niet over de grond zoals gewone gordijnen, en moeten dus niet zo intensief onderhouden of gepoetst worden. Dat is vooral handig als je lichte gordijnen wilt, aangezien vouwgordijnen niet zo gemakkelijk vuil worden als gewone gordijnen.

5 Aanpasbaar aan jouw noden

Je kan vouwgordijnen helemaal aanpassen aan je persoonlijke smaak en noden. Je kan een grootte kiezen die perfect past bij je ramen en ook qua stoffen en baleinen zijn er heel wat mogelijkheden. Je kan, afhankelijk van je budget, kiezen voor vaste modellen of lichtdoorlatende vouwgordijnen op maat.

Advies nodig?

Zoek je de perfecte vouwgordijnen voor in jouw interieur? Heb je advies nodig over de keuze van je gordijnen, of het onderhoud ervan? Bij Rydo hebben we een uitgebreide expertise over diverse soorten gordijnen en maken we raamdecoratie op maat van jouw interieur. 

Neem een kijkje in ons aanbod vouwgordijnen of contacteer ons voor meer informatie.

Laatste nieuws

Volg ons op Facebook

Contact Info