5 redenen om te kiezen voor duo rolgordijnen op maat - Rydo

5 redenen om te kiezen voor duo rolgordijnen op maat

in vendredi, 17 janvier 2020
5 redenen om te kiezen voor duo rolgordijnen op maat

Is het hoog tijd voor een nieuw en fris interieur? De lente staat voor de deur en dan zijn verbeteringen aan het interieur van je huis een vaste waarde. Je houdt lenteschoonmaak en ontdekt dat je oude gordijnen echt niet meer hip zijn. Duo rolgordijnen op maat geven een leuke toegevoegde waarde aan je interieur.

In 2020 zijn de duo rolgordijnen nog steeds erg trendy. Ze geven wat meer diepte en verscheidenheid aan je raamdecoratie en steeds meer mensen kiezen voor deze praktische en mooie rolgordijnen.

Ben je nog niet helemaal overtuigd? Lees hier enkele redenen waarom duo rolgordijnen ideaal zijn voor jouw woning.

Meer mogelijkheden met duo rolgordijnen op maat

Rolgordijnen zijn natuurlijk niet nieuw en ze worden al decennia gebruikt in woonkamers en slaapkamers over de hele wereld. Duo rolgordijnen zijn wel wat nieuwer en ze bieden enorm veel mogelijkheden.

Je kunt namelijk heel precies kiezen hoeveel licht je juist binnen laat en hoe goed voorbij wandelende mensen binnen kunnen kijken in je huis. Het is zelfs mogelijk om de rolgordijnen dicht te laten en toch de doorzichtige delen een stukje open te schuiven.

Duo rolgordijnen zijn echt wel de moderne variant op rolgordijnen en ze passen helemaal bij de eisen die we stellen aan binnenhuisdecoratie in de 21ste eeuw!

Op maat gemaakt naar jouw interieur

Beschikt jouw woning over ruimtes die je een bijzondere feeling wil meegeven? Vaak is een raamdecoratie met standaardafmeting niet helemaal ideaal voor de plannen die jij hebt voor je interieur en is het soms beter om raamdecoratie op maat te laten maken.

Wanneer je duo rolgordijnen op maat laat maken, dan kun je tot op de centimeter kiezen hoe ver ze binnen of buiten je raamkozijnen mogen komen.

Maak een statement met je nieuwe gordijnen! Ga je voor strakke en onopvallende rolgordijnen die je ruimte groter doen lijken? Of kies je eerder voor een industriële look? Alles kan!

Makkelijk in onderhoud

In tegenstelling tot ouderwetse gordijnen die erom bekend staan veel stof te vergaren, zijn de duo rolgordijnen iets minder gevoelig aan stof. Dat komt voornamelijk doordat de gordijnen strak opgespannen zijn en geen ruimte laten voor stof.

Bovendien zijn ze ook makkelijk in onderhoud en makkelijk om schoon te maken. Je hoeft rolgordijnen namelijk helemaal niet van je ramen te halen om ze schoon te maken. Je kun je ze gewoon afvegen met een vochtige doek.

Modern en strak uitzicht

Weg met die ouderwetse gordijnen! Tijd voor een modern en strak interieur!

Duo rolgordijnen zijn momenteel super trendy omdat ze zo mooi strak en tijdloos zijn. In tegenstelling tot gewone gordijnen, geven ze een kamer net een ruime en frisse uitstraling.

Duo rolgordijnen passen in ieder interieur

Of je nu in een grote villa woont of in een schattig appartement, deze rolgordijnen passen werkelijk in iedere ruimte. Je hebt een ruime keuze in kleuren en combinaties. Bovendien kun je de duo rolgordijnen ook op maat laten maken, waardoor ze zeker perfect passen voor jouw ramen.

Voor gebruik in de slaapkamers of andere ruimtes die je graag wil verduisteren, kun je kiezen voor onze Black Out verduisterende stof.

Daarom kies je voor duo rolgordijnen in jouw interieur!

Kiezen voor duo rolgordijnen in jouw woning is altijd een goede beslissing. Dit type gordijnen zit nog steeds volop in de lift en je zal versteld staan van het huiselijke gevoel dat ze je geven.

Of misschien sta je nog meer versteld van de nauwkeurige mogelijkheid tot afstellen!

Blader gerust even doorheen ons aanbod raamdecoratie en duo rolgordijnen en ontdek de mogelijke combinaties die we aanbieden. We zijn ook steeds beschikbaar om uw vragen te beantwoorden of advies te geven!

Laatste nieuws

Volg ons op Facebook

Contact Info