Ga voor rolgordijnen die passen bij jouw interieur - Rydo

Ga voor rolgordijnen die passen bij jouw interieur

in vendredi, 17 juillet 2020
Ga voor rolgordijnen die passen bij jouw interieur

Heb je moeite om je raamdecoratie perfect te combineren met je eigen stijl en inrichting? Met de juiste keuzes en combinaties kan je makkelijk een harmonieus geheel verkrijgen.  Rolgordijnen zijn trendy en modern. Ze passen in iedere ruimte en dankzij het ruime aanbod aan kleuren en materialen kan je jouw raamdecoratie makkelijk aanpassen aan jouw design keuzes. Kies dus zeker voor rolgordijnen die passen bij jouw interieur.

Rolgordijnen die passen bij jouw interieur en stijl

Het voorjaar en het najaar zijn klassieke periodes in het jaar waarin we allemaal even stilstaan bij de inrichting van onze woning. De herfstschoonmaak of lenteschoonmaak brengt een heleboel leuke items naar boven waarvan we niet meer wisten dat we ze hadden. Daardoor krijgen we weer zin om ons interieur een nieuwe twist te geven!

Laat je alvast niet tegenhouden door die oude, zware gordijnen, want voor een klein prijsje koop je snel en makkelijk je nieuwe raamdecoratie. Het is dus hoog tijd om die zware gordijnen weg te halen en te kiezen voor een frisse en moderne raambekleding zoals rolgordijnen.

Rolgordijnen of duo rolgordijnen

Rolgordijnen zijn modern en fris. Ze zorgen ervoor dat je ruimte een aangename en huiselijke uitstraling krijgen, zonder het verzwarende effect van gordijnen.

Met rolgordijnen zorg je voor privacy, terwijl je zelf kiest hoeveel licht je wil binnenlaten. Wil je nog meer licht binnenlaten zonder dat de buren kunnen binnenkijken? Dan kies je beter voor duo rolgordijnen. Heb je moeite om te kiezen tussen gewone of duo rolgordijnen? Lees hier alvast enkele voordelen van duo rolgordijnen.

Kies voor kleuren die passen in je interieur

Zowel rolgordijnen als duo rolgordijnen zijn beschikbaar in verscheidene kleuren. Je kan dus zeker een kleurtje kiezen dat perfect samen gaat met de rest van je interieur.

Vaak wordt er gekozen voor rolgordijnen in een sobere kleur die met veel andere kleuren te combineren is. Maar je kunt er ook voor kiezen om je rolgordijnen te selecteren met een opvallend kleurtje. Zo wordt jouw raamdecoratie de design feature in je interieur.

Lichtdoorlatend of verduisterend

Wil je graag een open en helder effect creëren in je woonkamer? Lichtdoorlatende rolgordijnen bieden een heleboel voordelen. Ze geven je een grote hoeveelheid licht, maar ook voldoende privacy en ze zijn erg geschikt voor de keuken of woonkamer.

Voor je slaapkamer of de slaapkamer van de kinderen zijn verduisterende rolgordijnen dan weer een stuk interessanter. De keuze voor verduisterende of lichtdoorlatende rolgordijnen is dus voor een groot stuk afhankelijk van de plek waar je ze wil gebruiken.

Rolgordijnen op maat laten maken

Afhankelijk van de afmetingen van je ramen, kun je ofwel rolgordijnen met een standaardmaat bestellen, ofwel rolgordijnen op maat laten maken. Meestal zorgen rolgordijnen op maat voor een betere pasvorm en vallen ze netjes overheen de raamkozijnen op de manier die jij zelf het leukst vindt.

Wanneer je rolgordijnen op maat laat maken, kun je bovendien rekenen op een heleboel voordelen en diensten die je niet krijgt wanneer je een standaard rolgordijn bestelt. Zo worden je ramen gratis opgemeten en krijg je advies van een expert.

De juiste raamdecoratie kiezen

We merken dat mensen vaak moeite hebben met het kiezen van de ideale raamdecoratie voor hun woonkamer, badkamer, slaapkamer of werkruimte. Lees hier meer over hoe je best te werk gaat bij de keuze van raamdecoratie.

Heb je nog vragen of ben je op zoek naar professioneel advies? Neem dan zeker contact met ons op. Onze interieurcoach geeft je graag professioneel advies en helpt je bij het maken van de juiste keuze voor jouw interieur.

Laatste nieuws

Volg ons op Facebook

Contact Info