4 tips voor raamdecoratie op je werkplek - Rydo

4 tips voor raamdecoratie op je werkplek

Toegevoegd op 26 oktober 2017
Kies goede raamdecoratie voor je werkplek Kies goede raamdecoratie voor je werkplek

Werk je geregeld van thuis uit? Of kan je op het werk je eigen bureau inrichten? Denk dan aan goede raamdecoratie voor je werkplek. Je brengt hier elke dag immers heel wat uurtjes door. Wij geven je alvast enkele tips.

Denk aan je privacy...

…en die van je collega’s. Een open werkplek kan fijn zijn, maar soms wil je toch wat afgezonderd zitten. En zeker als je thuis werkt, is een afscheiding nuttig om werk en privé wat te scheiden. Paneelgordijnen, rolgordijnen en zelfs klassieke gordijnen kunnen daar dienst voor doen. Met een neutrale kleur beperk je het ruimtelijk gevoel niet.

Beperk hinderlijke lichtinval

Niets zo vervelend als je achter je pc zit en lichtinval zorgt er voor dat je scherm niet goed zichtbaar is. Goede raamdecoratie kan dan een oplossing bieden. Denk ook aan de positie van je werktafel. Zorg er voor dat het buitenlicht niet rechtstreeks op je scherm valt. 

Hou het strak

Weelderige overgordijnen kunnen jouw slaap- of woonkamer een extra cachet geven. Maar voor je werkplek hou je het misschien beter wat strakker. Gelukkig zijn er heel wat mogelijkheden voor wie zoekt naar functionele en mooie raamdecoratie. Denk maar aan rolgordijnen, duo rolgordijnen, aluminium jaloezieën of verticale jaloezieën.

Kies voor kleur

Een strak en professioneel ogend interieur betekent niet dat je er geen karaktervolle toets kan aan geven. Kleur kan er voor zorgen dat je werkplek er op een positieve manier uitspringt. En dat is niet alleen fijn voor jou en je collega’s. Ook klanten zullen dat waarderen. Hou bij de kleurkeuze van je raamdecoratie rekening met de andere elementen van je werkplek. En durf te kiezen voor contrast.

Ben jij ook van plan om je werkplek in te richten? Neem dan gerust contact op met ons voor advies.

Laatste nieuws

Volg ons op Facebook

Contact Info