Waarom herstofferen een goed idee is - Rydo

Waarom herstofferen een goed idee is

Toegevoegd op 30 november 2018
Waarom herstofferen een goed idee is

Twijfelt u of u een meubel zou herstofferen of vervangen? Dan spelen er vele factoren mee in uw beslissing: de stijl en kleur van het meubel, uw interieur, het budget, de duurzaamheid … Om u te helpen de knoop door te hakken, sommen we voor u enkele voordelen op van herbekleding.

Een meubel op maat

Zelf de stof, de hardheid van de mousse, de dikte van de arm- en rugleuning, de decoratieve details bepalen … dat is pas luxe! Als u een zetel, stoel of kussen koopt in een winkel of online, moet u zich steeds tevredenstellen met de beschikbare modellen.

Door een stoffeerder in te schakelen, hebt u gegarandeerd een meubel volledig naar uw smaak. Bovendien beschikt niemand anders over een identiek exemplaar. U hebt een uniek meubelstuk!

Herstofferen = restylen

De tijden veranderen en zo ook uw persoonlijke smaak. Wat in de jaren 70 trendy was, vindt u nu misschien ouderwets. En wellicht zijn de zetels van uw grootouders in 2018 ook niet meer hedendaags te noemen. Wel, dan is het moment aangebroken om de meubels opnieuw te bekleden en ze tegelijk te restylen.

Een fris kleurtje, een luchtiger zitkussen, een knappe print, een stevigere bekleding … er zijn oneindig veel mogelijkheden bij herstofferen. Zo zorgt u ervoor dat het meubel weer mooi in uw interieur past.

Inspiratie opdoen voor uw nieuwe interieur? Neem een kijkje op onze Facebook-pagina.

Herbekleden is duurzaam

U bent milieubewust. Natuurlijk wilt u dan ook die lijn doortrekken in uw interieur. Meubels recycleren, stofferen, met een hippe term ‘upcycling’ genoemd, past perfect in uw duurzame levensstijl. Wat kleding- of gordijnstof over? Ideaal om uw stoelen of kussens een nieuw leven te geven.

Respect voor design

Sommige meubelstukken zijn legendarisch omwille van zowel de stijl als het kostenplaatje. Een designmeubel brengt u toch niet naar het containerpark omdat het een beetje versleten is? Een stoffeerder lost dit professioneel voor u op door de zetel of stoel te restaureren mét respect voor de originele kwaliteit. Zo hoort het.

Een herstoffering nodig? Vraag Rydo om raad.

Laatste nieuws

Volg ons op Facebook

Contact Info