De beste binnenzonwering voor je woonkamer - Rydo

De beste binnenzonwering voor je woonkamer

Toegevoegd op 24 juli 2019
De beste binnenzonwering voor je woonkamer

De zomer is al een tijdje in het land. Veel licht en zon in huis is natuurlijk aangenaam, maar met deze temperaturen kan het binnen ook wel eens te warm worden. Gelukkig bestaan er verschillende manieren om de warmte buiten te houden. We geven je enkele tips voor de beste binnenzonwering voor je woonkamer.

Binnenzonwering: wat is de beste keuze?

Dankzij binnenzonwering kan je de leefruimte of de slaapkamer makkelijk verduisteren. Op die manier houd je direct zonlicht buiten en blijft de temperatuur onder controle. De beste binnenzonwering voor je woonkamer haal je in huis met rolgordijnen die voorzien zijn van een screendoek.

Zo’n rolgordijn met screendoek heeft heel wat voordelen. In de eerste plaats is het doek in staat om het zonlicht te reflecteren. Zonnestralen worden dus meteen terug naar buiten gekaatst waardoor ze niet kunnen doordringen in de woonkamer. Dat is een belangrijke eigenschap om de warmte buiten te houden.

Daarnaast zijn de screendoeken ook warmte absorberend. Doordat de rolgordijnen de warmte opnemen krijgen ze een extra isolerende functie. Trouwens: in de winter houden de doeken de warmte binnen en de koude buiten. Dat heeft een positief effect op je energiefactuur.

Onze rolgordijnen met screendoek zijn beschikbaar in verschillende dichtheden. Dat wil zeggen dat je ervoor kan kiezen om je woonkamer volledig te verduisteren of om toch nog een natuurlijke lichtinval te hebben. En hoewel je jouw uitzicht naar buiten houdt, blijft je woonruimte afgeschermd van inkijk. Met onze rolgordijnen op maat is jouw privacy gegarandeerd.

Voor elk interieur

Voor het allerbeste resultaat laat je je rolgordijnen op maat van jouw ramen maken. Op die manier ben je er zeker van dat alle invallende zonnestralen volledig worden tegengehouden. Het spreekt voor zich dat rolgordijnen op maat ook esthetisch het mooiste effect hebben.

Hoewel screendoeken een strak uitzicht hebben passen ze toch in elk interieur. De doeken van Rydo zijn in een breed gamma aan kleurtinten beschikbaar. Zo kunnen we de binnenzonwering voor de woonkamer perfect laten aansluiten bij de rest van de inrichting.

Wil je meer weten over de beste binnenzonwering voor de woonkamer? Zou je het aanbod en de mogelijkheden voor jouw woning graag eens bespreken? Neem vrijblijvend contact op met Rydo at Home voor persoonlijk advies en een offerte op maat.

Laatste nieuws

Volg ons op Facebook

Contact Info