Waarom raamdecoratie op maat een must is - Rydo

Waarom raamdecoratie op maat een must is

Toegevoegd op 02 september 2019
Waarom raamdecoratie op maat een must is

Elk interieur is verschillend. Mensen hebben verschillende voorkeuren, kiezen voor andere materialen en zien dat graag verwerkt in de inrichting van de woning. Maar ook afmetingen van ramen verschillen van huis tot huis. Bovendien moeten sommige ramen meer verduisterd kunnen worden dan anderen of moet alle inkijk worden verhinderd. Daarom is het belangrijk dat je raamdecoratie op maat voorziet volgens je eigen stijl, wensen en noden.

Raamdecoratie op maat: een must!

De positie van een raam bepaalt voor een groot deel de raamdecoratie die erbij past. Zo hebben gordijnen in de woonruimte een heel andere functie dan die in de slaapkamer. Voor die laatste worden vaker donkere, goed verduisterende stoffen gebruikt terwijl je in de woonruimte eerder lichtere stoffen ziet.

Natuurlijk maak je zelf je keuze in stoffen. Door te kiezen voor maatwerk passen je gordijnen helemaal bij jouw interieur en zijn ze perfect op maat van het raam gemaakt. Zo zorg je er bijvoorbeeld voor dat je slaapkamergordijnen het hele raam afdekken en dus extra verduisterend zijn.

Wil je nog een stapje verder gaan in het maatwerk, kies dan voor rolgordijnen en jaloezieën, helemaal volgens de afmetingen die jij nodig hebt. Dergelijke raamdecoratie kan verschillende functies hebben. Zo kan je kiezen voor een afwerking die vooral de inkijk in de woning verhindert en dus voor jouw privacy zorgt.

Misschien ben je eerder op zoek naar een stijlvolle zonnewering voor binnen. Ook die kan perfect op maat worden gemaakt. Het toont meteen aan waarom raamdecoratie op maat een must is: enkel een afwerking die helemaal aansluit bij de afmetingen van je raam kan volledige privacy of optimale zonnewering garanderen.

Ook voor jouw interieur

Of je nu de voorkeur geeft aan gordijnen, rolgordijnen, horizontale of verticale jaloezieën, de keuze is enorm groot. Voor ieder interieur, elke stijl en ook elk budget bestaat er een oplossing op maat voor jouw raamdecoratie.

Dankzij ons uitgebreide gamma aan stoffen, materialen en kleuren werken wij voor elke woning op maat. En met onze ruime ervaring kunnen wij je deskundig adviseren en een oplossing voorstellen die écht bij jouw noden past.

Meer weten over de mogelijkheden van raamdecoratie op maat van jouw interieur? Neem vandaag nog contact met ons op voor alle informatie en een gepersonaliseerd aanbod.

Laatste nieuws

Volg ons op Facebook

Contact Info