Kies de juiste gordijnen voor een extra meerwaarde in huis! - Rydo

Kies de juiste gordijnen voor een extra meerwaarde in huis!

Toegevoegd op 20 november 2019
Kies de juiste gordijnen voor een extra meerwaarde in huis!

Wil je jouw huis en interieur meerwaarde geven? Kies dan voor gordijnen. Maar die zijn er natuurlijk in oneindig veel soorten en stoffen. Daarom is het belangrijk om voor iedere kamer de juiste keuze te maken. In deze decoratieblog vertellen we je graag meer over de juiste gordijnen voor een extra meerwaarde in huis.

Wat is het juiste gordijn?

Iedere kamer in huis heeft een andere functie en heeft ook nood aan aangepaste raamdecoratie. Zo zal een slaapkamer niet alleen een gordijn vragen dat rust uitstraalt, je verwacht van de ruimte ook dat ze helemaal verduisterd kan worden.

Daarom adviseren we voor de slaapkamer een egale stof die voldoende dichtheid heeft om zonlicht tegen te houden. Dat kan bijvoorbeeld een verduisterend rolgordijn zijn. Met zo’n gordijn op maat zorg je niet alleen voor de nodige verduistering en privacy, in de zomer houd je er de warmte mee buiten wat je nachtrust ten goede komt.

Gordijnen zijn bovendien geluiddempend. Daardoor creëer je extra rust in je slaapkamer. Maar ook wie last heeft van omgevingsgeluid – bijvoorbeeld door het verkeer in de buurt – heeft veel baat bij het geluidsisolerende effect van een gordijn.

Dat is niet enkel voor de slaapkamer van belang, het juiste gordijn in de andere leefruimtes zorgt niet alleen voor een esthetische meerwaarde, je haalt er een boel andere voordelen mee in huis. Gordijnen zorgen voor een aanzienlijke verbetering van de akoestiek in je woning. Zo zijn overgordijnen in de living door hun structuur ideaal om geluidsgolven te breken of te isoleren.

Hulp nodig bij je keuze

Omdat het aanbod in raamdecoratie groot is doe je best beroep op een gespecialiseerde adviseur die je bijstaat bij je keuze. Die bekijkt de functie van de ruimte, de omgeving en de stijl van je interieur. Op basis van die vaststellingen zal de adviseur je een voorstel doen voor de beste keuze.

Het voordeel van raamdecoratie op maat is dat je de grootste meerwaarde haalt uit de keuze. Je gordijnen worden perfect afgewerkt volgens de afmetingen van je ramen en passen 100% in je interieur. Ze voldoen bovendien aan de eisen van iedere individuele ruimte.

Wil jij ook meer weten over de meerwaarde van de juiste gordijnen? Kom dan langs in onze showroom in Ternat voor vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een aanbod op maat.

Laatste nieuws

Volg ons op Facebook

Contact Info