Duo rolgordijnen: de alternatieven - Rydo

Duo rolgordijnen: de alternatieven

Toegevoegd op 28 januari 2021
Duo rolgordijnen: de alternatieven

Duo rolgordijnen zijn populairder dan ooit. Er zijn namelijk bijzonder veel voordelen verbonden aan dit systeem van raambekleding. Dat betekent dat de duo rolgordijnen niet alleen konden blijven! Verschillende fabrikanten hielden zich bezig met de ontwikkeling van een nieuw type raambekleding met dezelfde voordelen en functies als de klassieke duo rolgordijnen. We sommen hier graag even de beste alternatieven voor duo rolgordijnen voor je op!

De voordelen van de duo rolgordijn alternatieven

Zowel duo rolgordijnen als de alternatieven voor deze raambekleding bieden veel voordelen. Behalve het feit dat ze er stijlvol uitzien, zorgen ze ook voor een tijdloze look in je woonkamer. Ze zijn bovendien ook bijzonder goed aan te passen aan je eigen wensen en behoeften.

  • 3 mogelijke standen: doorzichtig, gesloten of half-open
  • Bepaal zelf de hoeveelheid lichtinval
  • Kies zelf voor privacy wanneer je dat wil
  • Strak en tijdloos design
  • De meeste alternatieven zien er luxueuzer uit
  • Duo rolgordijnen alternatieven zijn gedetailleerd afgewerkt

3D rolgordijnen

De 3D rolgordijnen bestaan uit horizontale jaloezieën die tussen 2 voiles vastzitten. Dankzij de bekleding met stof verkrijg je hetzelfde effect als met duo rolgordijnen, maar dan nog eleganter en stijlvoller. 3D rolgordijnen laten je toe om de lichtinval minutieus te bepalen, zonder dat je interieur inboet op gebied van design.

Naast de voordelen op gebied van lichtinval en privacy, zorgt deze raambekleding ook meteen voor een UV-filtering en een verbeterde akoestiek. Ben je op zoek naar een alternatief voor duo rolgordijnen? Dan zijn de stijlvolle 3D rolgordijnen een prachtige aanwinst in jouw woonkamer.

Illusion jaloezieën

De Illusion jaloezieën zien er een beetje uit als zweverige glasgordijnen, maar deze raambekleding is veel meer dan dat. Illusion jaloezieën bestaan uit verticale jaloezieën die doorweven zijn met een plissé stof die de ruimtes tussen de jaloezieën bedekt. Zo bepaal jij zelf hoeveel licht je binnen laat, zonder dat achteloze voorbijgangers in je woonkamer kunnen binnenkijken. Je kiest zelf de kleur van de plissé gordijn en bepaalt zo de sfeer en stijl voor je kamer.

Het Illusion systeem werkt in feite hetzelfde als de duo rolgordijnen, maar dan met een verticale insteek. Ben je op zoek naar duo rolgordijnen, maar wil je liever een alternatief dat een meer dromerig en fleurig effect heeft? Dan zijn de Illusion jaloezieën misschien de perfecte raambekleding voor jouw woning!

Versus gordijnen

Versus gordijnen zijn een prachtig alternatief voor duo rolgordijnen. Deze 2-in-1 raamdecoratie heeft alles wat je je kunt wensen om een complete controle te hebben over privacy en lichtinval. De Versus gordijnen zijn gemaakt van verticale lamellen die via stof met elkaar verbonden zijn. Dankzij dit systeem laat je exact zo veel licht binnen als jij wil.

De keuzemogelijkheden in het Versus systeem zijn bijna eindeloos. Zo kies je zelf de kleur van de stof, de kleur van de lamel en het type rails dat je wil gebruiken. Binnen de kortste keren geniet ook jij van een strakke en tijdloze raambekleding in je woonkamer.

Op zoek naar het perfecte alternatief voor duo rolgordijnen?

Ben je op zoek naar de ideale raambekleding voor je woonkamer, keuken, slaapkamer of kantoor? Het systeem van duo rolgordijnen is bijzonder populair omwille van de vele mogelijkheden. Maar gelukkig ben je niet beperkt in je keuze. Er bestaan namelijk een heleboel alternatieven die misschien beter bij jouw stijl en interieur passen. Heb je vragen over de mogelijkheden of ben je op zoek naar het advies van één van onze experts? Kom dan gerust eens langs in onze showroom of neem contact met ons op. We helpen je graag verder met de realisatie van jouw droominterieur!

Laatste nieuws

Volg ons op Facebook

Contact Info