Over Ons - Rydo

Jo De Cock

Na mijn opleiding industrieel ingenieur bouwkunde startte ik mijn loopbaan in de betonbouw. Door de jaren heen groeide mijn interesse meer en meer in de richting van interieurafwerking.

In 2007 zette ik na diverse opleidingen de stap naar Colora, de verfwinkel. Vervolgens opende ik in 2013 onze nieuwe zaak te Ternat. Al vlug bleek dat onze klanten verf, behang en raamdecoratie als één geheel beschouwen. De oprichting van Rydo at Home was bijgevolg een logische keuze.

Wij kunnen onze klanten nu een totaalconcept aanbieden. Met onze inspirerende showroom en onze formule “advies aan huis” willen wij het verschil maken op vlak van service en kwaliteit.

Jo De Cock
 
Lore Van Hecke

Lore Van Hecke

Mijn eeuwige passie voor interieur, vormgeving en stoffen maakt dit werk voor mij steeds boeiender. Daardoor werk ik bij het begeleiden van een klant heel persoonlijk. Met mijn opleiding als interieurvormgever kan ik steeds tegemoet komen aan de gevraagde eisen en toch grensverleggend werken. De doelstelling hierbij is steeds een no-nonsenseaanpak vol liefde voor het vak.

Rydo at Home werd een invulling van een passie: een combinatie van oog voor detail en het creëren van warmte in een interieur, dit alles aan de hand van een eerlijke en professionele aanpak.

 

Daphné Hennes

Als negenjarige ben ik gestart aan de kunstacademie en tot op de dag van vandaag heeft kunst altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Verschillende opleidingen hebben mij in het verleden de kans geboden om te experimenteren met uiteenlopende materialen en kleuren. Een evenwichtig en boeiend product was steeds het resultaat.

Naast het artistieke ben ik bijzonder geïnteresseerd in het menselijke. De mens, zijn omgeving en zijn welzijn zijn thema's die mij nauw aan het hart liggen. Bij Colora Ternat en Rydo at Home kan ik het artistieke en het sociale dagelijks combineren door mensen te helpen bij het scheppen van een aangename leefwereld vol kleur.

 

 Rydo at Home in zijn huidige vorm is het resultaat van onze gedeelde visie op interieurvormgeving en raamdecoratie.

Daphné Hannes
 

Contact Info