3D rolgordijnen

Kies voor unieke elegantie en onmiskenbare functionaliteit met 3D rolgordijnen. Deze bestaan uit lamellen die tussen twee voiles zweven, wat voor een  uitgebreide lichtregulatie én een tijdloze uitstraling zorgt. Het design doet denken aan de organische flow van Japans design.

Naast hun visuele comfort, zorgen de 3D rolgordijnen ook voor een zachte akoestische en thermische isolatie en beschermt de UV-filter jouw vloer en meubels tegen verkleuring door de zon.

3D rolgordijnen door Rydo, de gordijnenwinkel by Colora Ternat.

3D rolgordijnen door Rydo, de gordijnenwinkel by Colora Ternat.

Met de lamellen in open stand worden circa 80% van de UV-stralen gefilterd. In gesloten toestand wordt nagenoeg alle UV-straling uit het daglicht genomen.

Zo bescherm je jouw meubelen en vloer tegen verkleuring, terwijl je wel het daglicht binnenlaat en een helder zicht naar buiten behoudt.

3D rolgordijnen, zo elegant en toch functioneel

3D-rolgordijnen geven echter niet alleen visueel comfort. Ze bieden ook een resem functionele voordelen. In de open stand zorgt het bijvoorbeeld voor UV-filtering opdat jouw vloer en meubelen niet verkleuren. Bovendien bevorderen 3D-rolgordijnen de akoestiek en hebben ze ook een isolerende eigenschap. Bij het allernieuwste product Vicenza wordt de lichtfiltratie heel subtiel regelbaar door een extra gelaagdheid in de voiles. Zo elegant en toch functioneel, kan jouw raambekleding zijn.

3D rolgordijnen door Rydo, de gordijnenwinkel by Colora Ternat.

3D rolgordijnen door Rydo, de gordijnenwinkel by Colora Ternat.

Bespaar op jouw energiefactuur!

Met de lamellen in open stand creëert het 3D-doek een sterk isolerende werking. Hiermee houd je jouw kamer in de zomer heerlijk koel en bespaar je op een koude winterdag op jouw energierekening.

Een hoogwaardig product verdient aandacht tot in de kleinste details. 3D rolgordijnen krijgen een chique, exclusieve uitstraling in combinatie met optimaal bedieningsgemak.

De kettingbediening wordt voorzien van een elegant koordgewicht.

3D rolgordijnen

Rolgordijnen

Duo rolgordijnen

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x