Vinyl vloerbekleding

Ontdek de blijvende charme van vinyl vloerbekleding voor uw woning. Rydo levert kwalitatieve vloeropties met een authentieke look die naadloos aansluit bij uw persoonlijke smaak. Bekijk onze collectie hieronder, vraag een kosteloos monster aan of kom langs in onze showroom!

Onze vloerenVrijblijvende offerte aanvragen

De ideale vinyl vloerbekleding voor uw thuis!

Bij Rydo realiseren we ons dat een vloer meer is dan slechts een oppervlak. Het vormt de fundamenten van uw woning waar dagelijks op geleefd wordt. Daarom zijn we er trots op om als gecertificeerde verdeler de vloeren van Floorify aan te bieden - een perfecte combinatie van esthetiek en gebruiksgemak, wellicht bekend van het populaire tv-programma VTM Wonen.

Wat zijn vinyl vloerbekleding?

Vinyl vloerbekleding, ook wel PVC-vloeren genoemd, bestaat uit hoogwaardige polyvinylchloride (PVC). Deze vloersoort staat bekend om zijn buitengewone duurzaamheid en veelzijdigheid. Vinyl vloeren kunnen de look van hout, steen, tegels en diverse andere materialen treffend imiteren, waardoor ze uitstekend geschikt zijn voor verschillende interieurdesigns.

Een vinyl vloerbekleding plaatsen. Ontdek de voordelen:

  • Sterkte en duurzaamheid

De vinyl vloerbekleding van Rydo is bekend om zijn robuustheid en de lange levensduur. Deze vloeren vertonen jarenlang geen slijtage dankzij hun weerstand tegen schokken en vlekken, ondersteund door een dikke beschermende laag. Dit maakt ze ideaal voor drukbezochte ruimtes zoals keukens en woonkamers.

  • Waterbestendigheid

Een groot voordeel van onze vloeren is de volledige waterdichtheid, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor zowel badkamers als keukens. Ze weerstaan gemakkelijk gemorste vloeistoffen en kunnen ook in vochtige ruimtes zoals badkamers worden gelegd zonder risico op waterschade.

  • Comfortabel en gemakkelijk te onderhouden

Het onderhoud is eenvoudig en vergt weinig moeite. Ze zijn makkelijk schoon te maken met een vochtige doek of mop, waardoor u meer tijd overhoudt om van uw vloer te genieten. Bovendien absorberen ze geluid en zijn ze zacht om op te lopen, wat het comfort in uw woonruimte verhoogt.

Ontdek onze Vinyl vloerbekleding

In samenwerking met Floorify biedt Rydo vinyl vloerbekleding van topkwaliteit. Onze vloeren staan bekend om hun stevigheid, waterbestendigheid en comfort. Met verschillende stijlvolle opties die de natuurlijke schoonheid van hout en steen nabootsen, voorzien wij in praktische oplossingen voor elk interieur.

Welke vinyl vloerbekleding wilt u plaatsen? Maak hier uw keuze:

Vinyl vloerbekleding houtlook.

Houtlook

Dit type vinyl vloerbekleding zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling in uw interieur, mede dankzij de fijn geborstelde structuur en de matte afwerking. Lees meer over vinyl planken.

Gratis staal aanvragenPrijsschatting ontvangen

Vinyl vloerbekleding betonlook.

Betonlook

Deze vinyl tegels bieden een strakke elegantie en een moderne uitstraling, waarbij de look van beton wordt gecombineerd met het comfort van vinyl. Lees meer over vinyl tegels met betonlook.

Gratis staal aanvragenPrijsschatting ontvangen

Vinyl vloerbekleding visgraat.

Visgraat

Onze visgraat vinyl vloerbekleding wekt de tijdloze charme van klassieke herenhuizen op, verrijkt met een eigenzinnige twist voor een stijlvolle uitstraling. Lees meer over onze visgraat vloeren.

Gratis staal aanvragenPrijsschatting ontvangen

Vinyl vloerbekleding terrazzo.

Terrazzo

Deze vinyltegels verenigen de natuurlijke schoonheid van traditionele terrazzo met het onderhoudsgemak van PVC, wat zorgt voor een trendy en unieke look in uw interieur. Lees meer over onze terrazzo vloeren.

Gratis staal aanvragenPrijsschatting ontvangen

Hoe vinyl vloerbekleding plaatsen?

Onze vinyl vloerbekledingen zijn eenvoudig te plaatsen dankzij een kliksysteem. Ze kunnen direct over bestaande vloeren worden gelegd, wat ze ideaal maakt voor renovatieprojecten. Bent u zelf niet zo handig of verkiest u professionele ondersteuning, dan staat ons Rydo-team klaar om de installatie voor u te verzorgen. We zorgen voor een vlekkeloze plaatsing en een schitterend resultaat!


Hoe onderhoudt u onze vinyl vloeren?

1. Eerste onderhoud na het plaatsen van een vinyl vloerbekleding

Verwijder grove vervuiling en stof van uw vloer met een zachte bezem of een stofzuiger met een zachte borstel. Reinig vervolgens de vloer met een zachte reiniger en water. Herhaal dit minstens tweemaal of vaker indien nodig, totdat het spoelwater helder blijft. Sluit af met een dweilbeurt met schoon water.

2. Hoe een vinyl vloerbekleding verder onderhouden?

Voor dagelijkse reiniging kunt u stof en vuil verwijderen door te vegen, stof te wissen of te stofzuigen met een zachte borstel. Gebruik voor het eenvoudig verwijderen van vlekken en spatten een vochtige doek of mop.

3. Hoe een vinyl vloerbekleding grondig schoonmaken?

Maak de vloer schoon met een mop of een vochtige dweil, waarbij u eventueel wat meer water en een milde reiniger kunt gebruiken. Volg altijd de aanbevolen hoeveelheid van het schoonmaakproduct en probeer de vloer zo droog mogelijk te houden. Vermijd het gebruik van onderhoudsproducten die wax, olie, azijn, polijstmiddelen, schuurmiddelen, bijtende schoonmaakmiddelen of oplosmiddelen bevatten.

Andere veelgestelde vragen

  • Kan ik zelf vinyl vloerbekleding plaatsen?

Zeker. Dankzij het handige kliksysteem kunt u zelf de vloeren plaatsen.

  • Kunt u vinyl vloerbekleding op elke ondergrond plaatsen?

U kunt de vinyl vloerbekleding plaatsen op diverse harde, vlakke, en niet-verende dekvloeren zoals beton, zandcement, anhydriet, hout, spaanplaat, MDF of keramische tegels. De ondergrond moet voldoen aan de voorgeschreven voorwaarden en vlakheidstoleranties zoals aangegeven in onze plaatsingsinstructies. Zorg ervoor dat de dekvloer:

- Vrij is van sporen van pleisterwerk, verf, lijm, olie, vet...

- Schoon, permanent droog en stabiel is.

- Niet zacht, verend of beschadigd is en op geen enkele wijze los ligt.

  • Hoeveel garantie bieden wij op onze vinyl vloerbekleding?

Voor residentieel gebruik bieden wij een garantie van 25 jaar*, wat de duurzaamheid en lange levensduur van het product benadrukt. Onze vloeren zijn waterbestendig, slagvast en slijtvast, wat de lange garantieperiode ondersteunt. (*Let op: planken van 1m20 hebben een garantie van 20 jaar). Voor commercieel gebruik, vanwege de hoge gebruikersklasse (32/33) van onze vloeren, bieden we een garantie van 5 jaar. Dit maakt het mogelijk om onze vinyl vloerbekleding ook in commerciële settings te gebruiken.

Vinyl vloerbekleding.

Vinyl vloerbekleding  plaatsen met Rydo

Showroom by Colora Ternat

Openingsuren:

Di - Vr : 9u-12u30 en 13u30-18u

Za : 9u-17u

Volg onze projecten via Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest.

Vinyl vloerbekleding
close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x