Vinyl vloeren

Ontdek de duurzame schoonheid van vinyl vloeren voor uw interieur. Rydo biedt hoogwaardige vloeroplossingen met een natuurlijke uitstraling, perfect passend bij uw stijl. Verken ons aanbod hieronder, vraag een gratis staal aan of breng een bezoek aan onze showroom!

Ontdek onze vloerenVrijblijvende offerte aanvragen

De perfecte vinyl vloeren voor uw huis!

Bij Rydo begrijpen we dat een vloer meer is dan alleen een oppervlakte. Het is de basis van uw huis waar elke dag op geleefd wordt. Daarom zijn wij trots om als erkende verdeler Floorify rigide vinyl vloeren aan te bieden - een perfecte samensmelting van schoonheid en gebruiksgemak, die u wellicht kent van het populaire programma VTM Wonen.

Wat zijn vinyl vloeren?

Vinyl vloeren, ook wel bekend als PVC-vloeren, zijn vloerbedekkingen gemaakt van hoogwaardig polyvinylchloride (PVC). Deze vloeren zijn buitengewoon duurzaam en veelzijdig in hun toepassingen. Ze kunnen nauwkeurig de uitstraling van hout, steen, tegels en andere materialen nabootsen, waardoor ze perfect passen bij diverse interieurstijlen.

De voordelen van vinyl vloeren leggen met Rydo

  • Sterkte en duurzaamheid

Onze vinyl vloeren staan bekend om hun duurzaamheid en hun vermogen om jarenlang mee te gaan zonder tekenen van slijtage te vertonen. Ze zijn bestand tegen schokken en vlekken dankzij een dikke beschermlaag, waardoor ze ideaal zijn voor het inrichten van drukke ruimtes zoals de keuken of de woonkamer.

  • Waterbestendigheid

Een van de grootste voordelen van onze vloeren is hun volledige waterdichtheid, waardoor ze ideaal zijn voor zowel badkamers als keukens. Ze zijn bestand tegen morsen en kunnen zelfs in vochtige ruimtes zoals de badkamer worden geïnstalleerd zonder zorgen over schade.

  • Comfortabel en gemakkelijk te onderhouden

Het onderhoud van onze vloeren is eenvoudig en zorgeloos. Ze vereisen minimale reiniging en kunnen gemakkelijk worden schoongemaakt met een vochtige doek of dweil, waardoor u meer tijd kunt besteden aan genieten van uw vloer. Bovendien zijn ze geluidsabsorberend en zacht om op te lopen, wat bijdraagt aan het comfort van uw leefruimte.

Ontdek onze Vinyl vloeren

In samenwerking met Floorify biedt Rydo vinyl vloeren van topkwaliteit. Onze vloeren staan bekend om hun stevigheid, waterbestendigheid en comfort. Met verschillende stijlvolle opties die de natuurlijke schoonheid van hout en steen nabootsen, voorzien wij in praktische oplossingen voor elk interieur.

Welk vinyl vloeren leggen? Maak uw keuze:

Vinyl vloeren houtlook.

Houtlook

Deze type vinyl vloeren creëren een warme en natuurlijke sfeer in uw interieur, dankzij de subtiel geborstelde structuur en matte afwerking. Lees meer over onze vinyl vloeren met houtlook.

Gratis staal aanvragenPrijsschatting ontvangen

Vinyl vloeren betonlook.

Betonlook

Deze vinyl tegels bieden strakke elegantie en moderniteit, met de uitstraling van beton gecombineerd met het comfort van vinyl. Lees meer over onze vloeren met betonlook.

Gratis staal aanvragenPrijsschatting ontvangen

Vinyl vloeren visgraat.

Visgraat

Onze visgraat vinyl vloeren brengen de tijdloze charme van statige herenhuizen tot leven, met een eigenzinnige twist voor een stijlvolle uitstraling. Lees meer over onze visgraat vinyl vloeren.

Gratis staal aanvragenPrijsschatting ontvangen

Vinyl vloeren terrazzo.

Terrazzo

Deze vinyl tegels combineren de natuurlijke schoonheid van traditionele terrazzo met het onderhoudsgemak van PVC, voor een trendy en unieke uitstraling in uw interieur. Lees meer over onze terrazzo vinyl vloeren.

Gratis staal aanvragenPrijsschatting ontvangen

Hoe worden vinyl vloeren geïnstalleerd?

U kan onze vinyl vloeren makkelijk installeren dankzij een kliksysteem. Onze vloeren kunnen direct boven bestaande ondergronden geplaatst worden, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor renovatieprojecten. Als u niet zo handig bent of liever professionele hulp heeft, staat het Rydo-team voor u klaar om de vloeren te installeren. Wij garanderen een soepele installatie en een prachtig eindresultaat!


Het onderhoud van onze vloeren

1. Eerste onderhoud na het plaatsen van uw vinyl vloer

Verwijder grove verontreinigingen en stof van uw vloer met een zachte borstel of een stofzuiger voorzien van een zachte kop. Reinig daarna de vloer met een milde reiniger en water. Herhaal deze procedure minstens tweemaal of vaker indien nodig, totdat het water geen vuil meer bevat. Sluit af door de vloer te dweilen met schoon water.

2. Dagelijks onderhoud van uw vinyl vloer

Dagelijks vuil kan worden verwijderd door te vegen, stofwissen of stofzuigen (met een zachte kop). Voor het gemakkelijk verwijderen van vlekken en spatten, kunt u een vochtige doek of dweil gebruiken.

3. Grondig onderhoud van uw vinyl vloer

Maak uw vloer schoon met een dweil of een vochtige mop. U kunt iets meer water gebruiken en combineer dit met een milde reiniger. Houd u aan de aanbevolen hoeveelheid onderhoudsproduct en zorg ervoor dat de vloer zo droog mogelijk blijft. Vermijd altijd onderhoudsproducten die wax of olie bevatten, evenals azijn, polijstmiddelen, schuurmiddelen, bijtende detergenten of oplosmiddelen.

Andere veelgestelde vragen over vinyl vloeren leggen (FAQs)

  • Kan ik zelf de vinyl vloeren van Rydo plaatsen?

Jazeker. Dankzij het handig kliksysteem kan uzelf de vloeren plaatsen.

  • Kan u vinyl vloeren op elke ondergrond plaatsen?

U kan de vinyl vloeren plaatsen op verschillende harde, vlakke, niet-verende dekvloeren zoals beton, zandcement, anhydriet, hout, een spaanplaat, MDF of keramische tegels. De dekvloer dient te voldoen aan alle voorgeschreven voorwaarden en vlakheidstoleranties in onze plaatsingsinstructies. Zolang de dekvloer:

- Geen sporen bevat van pleisterwerken, verf, lijm, olie, vet…

- Proper, blijvend droog en stabiel is.

- Niet zacht, verend of beschadigd is en in geen geval los ligt.

  • Hoeveel garantie krijgt u op onze vinyl vloeren?

Voor residentieel gebruik krijgt u een garantie van 25 jaar*, wat aantoont dat het een zeer duurzaam product is dat lang meegaat. Onze vloeren zijn waterresistent, impactresistent en slijtagebestendig, wat de lange garantieperiode ondersteunt. (*Let op: planken van 1m20 hebben een garantie van 20 jaar). Voor commercieel gebruik, gezien de hoge gebruiksklasse (32/33) van onze vloeren, bieden we een garantie van 5 jaar aan. Dit maakt het mogelijk om onze vloeren ook voor commerciële doeleinden te gebruiken.

Vinyl vloeren.

Vinyl vloeren leggen met Rydo

Showroom by Colora Ternat

Openingsuren:

Di - Vr : 9u-12u30 en 13u30-18u

Za : 9u-17u

Volg onze realisaties via Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest.

Vinyl vloeren
close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x