Zonwering Essene

Verbeter de functionaliteit en esthetiek van uw ruimte met de perfecte zonwering van Rydo! Zonwering biedt bescherming tegen zonlicht en draagt bij aan de veelzijdigheid van uw omgeving. Ontdek ons assortiment of vraag een gratis prijsopgave aan voor jouw zonwering in Ternat.

Zonwering kopen Essene? Ontdek ons aanbod!

Zonwering Essene.

Alles zeer vlot verlopen. Goed advies. Snelle levering. Mooi en degelijk materiaal! - Vanessa Vermoens

Verticale zonweringEssene

Onze zonweringsproducten zijn verkrijgbaar inverschillende materialen, kleuren en transparantiegraden. Je kan ze manueel of elektrisch bedienen, of zelfs volledig integreren in je domoticasysteem. Bovendien kunnen we jouw verticale zonwering op maat maken! Ontdek onderaan ons aanbod en vraag een gratis prijsopgave aan voor jouw specifieke wensen in Essene.

Kunststoflamellen, verticale zonwering Essene.

Kunststof zonwering Essene

De kunststoflamellen zijn makkelijk afwasbaar, brandvertragend, kleurecht en antistatisch. Wil je van je huis een gezonde leefomgeving maken? Kies dan voor kunststoflamellen met antibacteriële bescherming. Bovendien zijn ze sterk lichtwerend, de ideale lamel voor werkruimtes met computerschermen, zowel thuis als op kantoor.

Onze PVC lamellen te Essene:

 • Makkelijk afwasbaar
 • Brandvertragend
 • Sterk lichtwerend
 • Ideaal voor vormramen (horizontaal en verticaal gebogen rail)

Showroom bezoekenGratis prijsschatting

Aluminium verticale zonwering Essene

Onze verticale aluminium jaloezieën zijn afgewerkt met een zachte glanslaag. Ze brengen als het ware warmte en gezelligheid binnen in je interieur. Aluminium lamellen zijn brandvertragend, makkelijk afwasbaar en verduisterend.

Onze aluminium jaloezieën te Essene:

 • Stralen warmte en gezelligheid
 • Brandvertragend
 • Makkelijk wasbaar
 • Verduisterend
 • Ideaal voor vormramen (horizontaal en verticaal gebogen rail)

Showroom bezoekenGratis prijsschatting

Aluminium jaloezieën, verticale zonwering Essene.

Stof lamellen, verticale zonwering Essene.

Textiel zonwering Essene

We bieden een ruime waaier aan stoffen lamellen met boven- en onderzoom. Onderzoom bevat een ondergewicht en kunststof ketting. Lamellen met ondergewicht kunnen op aanvraag worden ingelast. Verschillende graden van transparantie beschikbaar: transparant, lichtdoorlatend en verduisterend, geschikt voor verschillende kamers in huis.

Onze textiel lamellen te Essene:

 • Transparante stoffen voor perfect zicht.
 • Lichtdoorlatende stoffen voor voldoende licht en privacy.
 • Verduisterende, gesloten stoffen ideaal voor de slaapkamer.
 • Ideaal voor vormramen (horizontaal en verticaal gebogen rail).

Showroom bezoekenGratis prijsschatting

Verticale zonwering Versus® Essene

Versus® is een veelzijdige verticale zonwering die licht doorlaat en dimt. Het product kan naar wens worden samengesteld met in-between gordijnstoffen van Toppoint en is altijd inclusief rails. De verticale lamellen van de in-between Wave gordijnen zijn voorzien van afgeronde hoeken en kunnen in elke gewenste verticale stand worden gedraaid. Het speciale band met drukkers om de lamellen heen garandeert privacy, zelfs wanneer het gordijn volledig open is. Het strakke Toppoint railssysteem en de verborgen lamellen zorgen voor een naadloze en duurzame zonweringsoplossing, geschikt voor kantoren en openbare ruimtes met een brandvertragende Toppoint in-between.

Showroom bezoekenGratis prijsschatting

Verticale zonwering Versus® - Open stand

Verticale zonwering Versus, open stand.
Verticale zonwering Versus® - Gesloten stand

Verticale zonwering Versus, gesloten stand.

Illusion zonwering Essene

Een Illusion-gordijn is een combinatie van verticale jaloezieën en overgordijnen. Het biedt volledige controle over doorzicht, privacy en lichtinval dankzij de combinatie van transparante en dim-out stoffen. Het gordijn kan volledig geopend worden voor een perfecte doorgang. Beschikbaar in verschillende materialen, kleuren en transparantiegraden en wordt manueel bediend. Het Illusion-systeem is een revolutionair luxeproduct en een spraakmaker voor elk interieur.


Onze Illusion zonwering te Essene:

 • Manuele bediening.
 • Volledige controle over doorzicht, privacy en lichtinval.

Showroom bezoekenGratis prijsschatting

Illusion gordijnen, verticale zonwering Essene.

Alle advies en plaatsing was top! - Peggy

Horizontale zonwering Essene

Onze horizontale zonweringsproducten zijn beschikbaar in diverse materialen, kleuren en gradaties van transparantie. Je kunt ze handmatig of elektrisch bedienen, of zelfs volledig integreren in je domoticasysteem. Bovendien bieden we maatwerkoplossingen voor jouw specifieke behoeften. Ontdek ons aanbod hieronder en vraag een gratis prijsopgave aan in Essene.

Ontdek ons aanbod horizontale zonwering te Essene:

Easyclick zonwering Essene.

Easyclick zonwering Essene

EasyClick is een gebruiksvriendelijk montagesysteem voor raamdecoratie, waarmee u zonder boren of schroeven raamdecoratie op het kozijn kunt plaatsen. Het aluminium frame wordt met een magneet- of klikband rechtstreeks op het kozijn bevestigd en biedt een naadloze oplossing voor draai-kiep ramen, schuine ramen en deuren in kunststof, aluminium of houten kozijnen. EasyClick is geschikt voor plisségordijnen, Duette en aluminium jaloezieën in meer dan 200 kleuren en met verschillende bedieningsmogelijkheden, zoals top-down, top-down bottom-up, top-down met 2 soorten stof en bottom-up met 2 soorten stof. Aluminium jaloezieën in de lamelbreedte 25 mm zijn perfect voor badkamers en keukens en kunnen eenvoudig worden bediend met een handgreep en tuimelstang.

Showroom bezoekenGratis prijsschatting

Aluminium horizontale zonwering Essene

Horizontale aluminium jaloezieën zijn echte kameleons die passen in elke woonstijl, of je nu houdt van een strak, Scandinavisch interieur, zacht classicisme of een veelzijdige bohemian vibe. Met een ruime keuze uit verschillende kleuren, lamelbreedtes en afwerkingen zoals mat, glanzend, metallic of geperforeerd, kun je de jaloezieën volledig op maat aanpassen aan jouw wensen. Bovendien bieden ze ook een effectieve zonwering en privacy oplossing voor elk interieur.

Showroom bezoekenGratis prijsschatting

Varioflex

Met de Varioflex variant kun je niet alleen de lichtinval regelen, maar ook de mate van privacy bepalen. Door één deel van de jaloezie naar boven te trekken en het andere deel naar beneden te laten, creëer je een uniek licht- en schaduwspel. Bovendien zijn ze duurzaam vanwege de isolatie en warmteregulering, waardoor je op termijn energie kunt besparen.

Aluminium varioflex zonwering Essene.

Multicolor

Met de veelzijdigheid aan kleuren en afwerkingen kun je jouw eigen stijl creëren door verschillende kleuren en afwerkingen te combineren met Multicolor. Kies bijvoorbeeld voor twee kleursoorten per raam, glanzende of matte afwerkingen van de latten of een modern vintage design door de keuze van de ladderband.

Aluminium multicolor zonwering Essene.

Houten jaloezieën Essene

Kies voor rust en warmte met onze prachtige houten jaloezieën. Dankzij hun strakke vormgeving en veelzijdige afwerkingsmogelijkheden vormen ze een smaakvolle aanvulling op diverse interieurstijlen. Lees meer.

Onze houten zonwering te Essene: 

 • Natuurlijk lichtinval
 • Ideaal voor vochtige ruimtes
 • Decoratieve ladderbanden
 • Regel je lamellen op afstand

Showroom bezoekenGratis prijsschatting

Houten jaloezieën, horzitonatale zonwering Essene.

Zonwering Essene bij Rydo 'de gordijnwinkel'

Showroom by Colora

02 582 45 92

43 Assesteenweg, 1740 Ternat.

Openingsuren

Di - Vr : 9u-12u30 en 13u30-18u

Za : 9u-17u

Volg onze zonwering toepassingen via Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest.

Zonwering Essene
close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x