Deuren

Pendelhordeur door Rydo, insectenwering by Colora Ternat.

Handige pendelhordeur

Heeft u kinderen of huisdieren? Een pendelhordeur is handig bij veel heen-en-weergeloop. Deze hordeur gaat naar binnen en naar buiten open en sluit vanzelf. Voor huisdieren adviseren we huisdierengaas voor uw pendelhordeur te gebruiken, een kattenluik is ook mogelijk (honden kunnen deze hordeur zelf openen). Het huisdierengaas is extra sterk en dus beter bestand tegen de scherpe nagels van uw huisdier. Voor het frame van de Toppoint pendelhordeur kunt u kiezen uit 5 RAL kleuren.

Scharnierende hordeur

Heeft u naar binnen of buiten draaiende deuren? Dan is een scharnierende draaideur een mooie oplossing. Een scharnierende hordeur is een variant van de pendelhordeur. Net als een gewone deur gaat deze hordeur naar één kant open. U kunt kiezen uit verschillende soorten horrengaas, van extra transparant gaas (TTA-gaas) tot extrasterk petscreen en een honden- of kattenluik is ook mogelijk. Het frame van deze Toppoint hordeur is beschikbaar in 5 RAL kleuren.

Scharnierende hordeur door Rydo, insectenwering by Colora Ternat.

Schuifhordeur door Rydo, insectenwering by Colora Ternat.

Schuifhordeur

Heeft u een grote schuifraam of andere grote deuropeningen? Dan is de schuifhordeur een goede oplossing. Standaard kunnen we de schuifhordeur tot 2 meter breed en 3 meter hoog maken. Als uw deuropening breder dan 2 meter is, laten we de twee deuren naar elkaar toe sluiten. Ook deze schuifhordeur laat zich naar uw wensen aanpassen. Het frame is er in 5 RAL kleuren. U kunt onze vakmensen rekenen voor het meten en plaatsen van uw horren.

Petscreen of huisdierengaas

Petscreen of huisdierengaas is wel 7 keer sterker dan gewoon horrengaas en enorm scheurvast. Als u kleine kinderen of huisdieren hebt, is dit gaas een ideale oplossing voor uw horren.

Petscreen door Rydo, insectenwering by Colora Ternat.

Deuren

Plissé hordeuren

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x