Plissé hordeuren

Plissé hordeuren door Rydo, insectenwering by Colora Ternat.

De op maat gemaakte Novus® plisséhordeur is de lichtst bedienbare deurhor die verkrijgbaar is. Harde bijgeluiden behoren tot het verleden. De ondergeleider waarover de deur loopt, is slechts 5 mm hoog. De geïntegreerde greeplijst maakt het openen en sluiten van de deur gemakkelijk en ook esthetisch heeft dit een voordeel. Geen lelijke, losse plastic handgrepen.

De kunststof onderdelen passen bij de kleur van de aluminium profielen en door het gebruik van deze materialen is de Novus® weerbestendig. Bij het openen van de plisséhordeur wordt het gaas netjes opgeborgen in de cassette waardoor weer en wind geen vat krijgen.

Kies de kleur van uw kozijn

De Novus® design plisséhordeur wordt standaard geleverd met Pvc gecoat gaas in antraciet of grijs. De profielen van de Novus® design plisséhordeur zijn standaard leverbaar in wit, crème, antraciet en zwart. Wilt u een andere RAL kleur? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Bovendien kan de Novus® plisséhordeur op de muur of in het deurkozijn worden gemonteerd.

Plissé hordeuren door Rydo, insectenwering by Colora Ternat.

Plissé hordeuren door Rydo, insectenwering by Colora Ternat.

Heeft u een raampartij met een grote deuropening? De Novus® kan uit één stuk worden gemaakt tot 2 meter breed! Als het nog breder moet, kunnen we deuren koppelen. Dan wordt de maximale breedte verdubbeld! Als u bij een grote deuropening (dubbele deur of schuifpui) aan twee kanten een plisséhordeur wilt, is dit ook mogelijk. De bovenlijst en onderlijst worden dan uit één stuk gemaakt en u sluit de 2 deuren naar het midden.

Plissé hordeuren
close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x