PVC en aluminium lamellen

PVC en aluminium lamellen door Rydo, verticale zonwering by Colora Ternat.

Met lamellen kies je voor een stijlvol product dat kwaliteit uitstraalt. De verticale jaloezieën geven een exclusieve toets aan elke ruimte. Van je werkomgeving tot je salon, in elke kamer zorgen ze voor de perfecte lichtinval en lichtintensiteit.

Dankzij hun veelzijdigheid kunnen ze gemakkelijk gebruikt worden voor vormramen met bogen of een schuine kant. Zo kan je tot in alle hoekjes van je interieur genieten van het prachtige hedendaags design en de oneindige mogelijkheden.

De verticale jaloezieën zijn beschikbaar in verschillende materialen, kleuren en transparantiegraden. Je kan ze manueel of elektrisch bedienen, of zelfs volledig integreren in je domoticasysteem.

PVC

De kunststoflamellen zijn makkelijk afwasbaar, brandvertragend, kleurecht en antistatisch. Wil je van je huis een gezonde leefomgeving maken? Kies dan voor kunststoflamellen met antibacteriële bescherming. Bovendien zijn ze sterk lichtwerend, de ideale lamel voor werkruimtes met computerschermen, zowel thuis als op kantoor.

Aluminium

Onze aluminium lamellen zijn afgewerkt met een zachte glanslaag. Ze brengen als het ware warmte en gezelligheid binnen in je interieur. Aluminium lamellen zijn brandvertragend, makkelijk afwasbaar en verduisterend.

PVC en aluminium lamellen door Rydo, verticale zonwering by Colora Ternat.

PVC en aluminium lamellen door Rydo, verticale zonwering by Colora Ternat.

Een waaier aan kleuren

Wij besteden bijzonder veel aandacht aan het zoeken naar de mooiste kleuren voor jouw verticale jaloezieën.

We kiezen voor kleuren die je verwonderen, een goed gevoel geven en volledig passen bij je persoonlijkheid en de sfeer die je in je woning wil creëren.
Zacht wit, beige en grijstinten blijven dé klassiekers… maar soms mag het een tikkeltje gedurfder, nietwaar?

Ook voor vormramen!

Verticale jaloezieën installeer je perfect aan speciale ramen met verticale of horizontale bogen of ramen met een schuine boven- of onderkant.

Horizontaal gebogen rail

Het is mogelijk om voor erker- en hoeksituaties jaloezieën te bestellen met een horizontaal gebogen rail. De rail kan op maximaal 2 plaatsen gebogen worden en is uitsluitend verkrijgbaar in het wit. De bediening gebeurt door middel van een koord/kettingsysteem. 

Verticaal gebogen rail

Het is tevens mogelijk om jaloezieën te bestellen met een verticaal gebogen rail. De rail kan maximaal van 2 buigingen voorzien worden, waar bij de totale hoek geen 110° mag overschrijden. De bediening gebeurt door middel van een koord/kettingsysteem. 

PVC en aluminium lamellen door Rydo, verticale zonwering by Colora Ternat.

PVC en aluminium lamellen

Stof lamellen

Versus gordijnen

Illusion

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x