Stof lamellen

Met lamellen kies je voor een stijlvol product dat kwaliteit uitstraalt. De verticale jaloezieën geven een exclusieve toets aan elke ruimte. Van je werkomgeving tot je salon, in elke kamer zorgen ze voor de perfecte lichtinval en lichtintensiteit.

Dankzij hun veelzijdigheid kunnen ze gemakkelijk gebruikt worden voor vormramen met bogen of een schuine kant. Zo kan je tot in alle hoekjes van je interieur genieten van het prachtige hedendaags design en de oneindige mogelijkheden.

De verticale jaloezieën zijn beschikbaar in verschillende materialen, kleuren en transparantiegraden. Je kan ze manueel of elektrisch bedienen, of zelfs volledig integreren in je domoticasysteem.

Stof lamellen door Rydo, verticale zonwering by Colora Ternat.

Stof lamellen door Rydo, verticale zonwering by Colora Ternat.

Welk type materiaal voor jouw jaloezieën?

Textiel

We bieden een ruime waaier aan stoffen lamellen. Ze worden geleverd met een bovenzoom met lamelhanger en een onderzoom van 55 mm. In de onderzoom wordt een ondergewicht geschoven, gekoppeld aan een kunststof ketting. Op aanvraag kunnen de lamellen met een ondergewicht ingelast worden, zo moet je geen onderketting meer toevoegen.

Binnen de textiel lamellen bieden we verschillende graden van transparantie, van donker tot licht. Alles hangt uiteraard af van het effect dat je met onze jaloezieën in jouw woning wil bereiken:
Transparante stoffen waar je nog perfect kan door kijken.
Lichtdoorlatende stoffen die voldoende licht doorlaten en tevens de nodige privacy creëren.
Verduisterende, meer gesloten stoffen, ideaal voor de slaapkamer.

Ook voor vormramen!

Verticale jaloezieën installeer je perfect aan speciale ramen met verticale of horizontale bogen of ramen met een schuine boven- of onderkant.

Horizontaal gebogen rail

Het is mogelijk om voor erker- en hoeksituaties jaloezieën te bestellen met een horizontaal gebogen rail. De rail kan op maximaal 2 plaatsen gebogen worden en is uitsluitend verkrijgbaar in het wit. De bediening gebeurt door middel van een koord/kettingsysteem. 

Verticaal gebogen rail

Het is tevens mogelijk om jaloezieën te bestellen met een verticaal gebogen rail. De rail kan maximaal van 2 buigingen voorzien worden, waar bij de totale hoek geen 110° mag overschrijden. De bediening gebeurt door middel van een koord/kettingsysteem. 

Stof lamellen door Rydo, verticale zonwering by Colora Ternat.

Stof lamellen

PVC en aluminium lamellen

Versus gordijnen

Illusion

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x