Overgordijnen

Welke raamdecoratie je ook kiest, het effect op jouw interieur is groot. Gordijnen maken elke woonruimte uniek en bieden zowel in moderne villa’s als klassieke interieurs een stijlvolle meerwaarde. We kiezen opnieuw vaker voor de knusse gezelligheid van gordijnen. Er is een uitgebreide keuze aan stoffen en afwerkingsmogelijkheden, waardoor je ongetwijfeld een combinatie vindt die jouw hart sneller doet slaan.

Overgordijnen door Rydo, de gordijnenwinkel by Colora Ternat.

Grote raampartijen

Ook voor de bekleding van grote raampartijen zijn gordijnen uiterst geschikt, zowel esthetisch als technisch. Bovendien doen ze wonderen voor de akoestiek en dragen ze bij aan de warmte- en geluidsisolatie van jouw woning.

Transparant of verduisterend

Twee gordijnen combineren? Geen probleem! Je kan bijvoorbeeld kiezen voor één transparant gordijn en één verduisterend gordijn. Zo heb je overdag voldoende lichtinval, maar hou je toch nog ongewenste blikken buiten en geniet je in de avond van totale privacy en een goed slaapcomfort.

Overgordijnen door Rydo, de gordijnenwinkel by Colora Ternat.

Overgordijnen door Rydo, de gordijnenwinkel by Colora Ternat.

Voering, een goede keuze om een kamer te verduisteren

Ben je op zoek naar mooie gordijnen in de slaapkamer? Dan adviseren wij steeds om deze te laten voeren. Gevoerde gordijnen zijn dichte gordijnen waarbij aan de achterzijde een voering wordt verwerkt voor een verduisterend effect. De voering is van buitenaf zichtbaar en is in meerdere kleuren verkrijgbaar.

De kleur van de voering kan worden aangepast aan de kleur van de stof of van jouw gevel. Onze voeringstoffen beschikken stuk voor stuk over een hoge kleurechtheidsfactor waardoor ze ook bescherming bieden tegen verkleuring van het doek.

Gedetailleerde afwerking voor een krachtige uitstraling

De look and feel van jouw gordijn wordt niet in het minst bepaald door de manier waarop ze is geconfectioneerd. 

Met een moderne wave, bijvoorbeeld, krijg je een strak geheel met een mooie golving. Hou je van een statig interieur? Kies dan voor een triple plooi en creëer een royale look die perfect in jouw klassieke interieur past. Gordijnen met zeilringen aan een roede zorgen dan weer voor een stoere touch die mooi matcht aan industriële of moderne interieurs. Kortom, voor elke stijl wat wils!

Overgordijnen door Rydo, de gordijnenwinkel by Colora Ternat.

Overgordijnen door Rydo, de gordijnenwinkel by Colora Ternat.

Gemotoriseerde gordijnen: niets dan voordelen!

’s Morgens gaan de gordijnen vanzelf open en begin je jouw dag meteen met een heerlijk streepje zonlicht. ‘s Avonds sluiten ze vanzelf op het ogenblik dat je het wenst en creëer je zonder enige moeite gezelligheid en privacy in huis.

Met behulp van een app op jouw smartphone of tablet kan je vooraf de positie van jouw gordijnen bepalen voor één of meerdere ruimtes en bedien je jouw gordijnen met een eenvoudige druk op de knop.

Waarom kiezen voor gemotoriseerde gordijnen?

  • U bedient ze eenvoudig via jouw smartphone, afstandsbediening of domoticasysteem.
  • Gemotoriseerde gordijnen hangen altijd perfect.
  • Door de elektrische bediening raken de gordijnen minder snel beschadigd.
  • Dankzij de timer zullen de gordijnen automatisch openen en sluiten wanneer je het wenst: gemakkelijk wanneer je thuis bent en een goede aanwezigheidssimulator bij afwezigheid.
Overgordijnen

Paneelgordijnen

Vouwgordijnen

Aarzel je tussen verschillende stoffen?

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x