Vouwgordijnen

Vougordijnen door Rydo, de gordijnenwinkel by Colora Ternat.

Vouwgordijnen passen in elk type interieur en zorgen altijd voor de gepaste sfeer.

Vouwgordijnen combineren de veelzijdigheid van rolgordijnen met de zachtheid van gordijnstof. Ze hebben een krachtige look, maar stralen toch rust en een innemend design uit. Maak een statement met een onverwachte kleur of kies net voor natuurlijke kalmte met een aardetint.

I like it BIG

Heeft u een groot venster waar u ook een vouwgordijn wil? Wij kunnen kwalitatieve vouwgordijnen leveren in extreem grote uitvoeringen.

Het basisgamma kunt u verkrijgen tot 420cm breed en 590cm hoog. En met het Maxi XXL systeem bedient u (zij het binnen een beperkt aantal stoffen) zelfs vouwgordijnen tot 10 meter breed en 320cm hoog!

XXL vouwgordijnen kunnen ook geautomatiseerd worden. Maar door een innovatieve techniek is manueel bedienen geen enkel probleem.

Vougordijnen door Rydo, de gordijnenwinkel by Colora Ternat.


Vougordijnen door Rydo, de gordijnenwinkel by Colora Ternat.

Schuine ramen, dakramen en veranda's

Ook voor schuine ramen, dakramen en veranda's bieden wij de gepaste uitkomst. Dankzij de geavanceerde techniek van de optreksystemen is het mogelijk om in slope of oblique ramen vouwgordijnen op te hangen. Het vouwgordijn kan tot het laagste punt van de schuine kant opgetrokken worden.

Wij vinden oog voor detail zeer belangrijk. Zo zorgen wij dat (indien u dit op voorhand vraagt) alle baleinen doorlopen voor een optimaal zicht.

Regel je vouwgordijnen op afstand

Raamdecoratie vanop afstand kunnen regelen, is een comfort waar vandaag steeds vaker vraag naar is. Onze vouwgordijnen lenen zich perfect tot automatisering en maken je huis daarmee niet alleen slimmer, maar doen het ook in waarde stijgen.

Kies tussen een gewone motor met schakelaar, een motor met afstandsbediening of aangesloten op uw eigen domoticasysteem.

U kunt ook kiezen voor een systeem met timer voor bediening bij afwezigheid of met een geïntegreerde sensor zodat bij fel zonlicht uw vouwgordijn automatisch naar beneden gaat.

Vougordijnen door Rydo, de gordijnenwinkel by Colora Ternat.

Vougordijnen door Rydo, de gordijnenwinkel by Colora Ternat.

Unieke voeringstoffen

Je kiest voor een gevoerd vouwgordijn om de stof tegen de zon te beschermen, om je vouwgordijn meer body te geven waardoor het mooier valt en voor een goed slaapcomfort.

Onze unieke voeringstoffen heb je in meerdere kleuren.

Vouwgordijnen

Paneelgordijnen

Overgordijnen

Aarzel je tussen verschillende stoffen?

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x