Voiles

Het kiezen voor glasgordijnen of voile gordijnen is de ideale optie als je gezelligheid aan de ruimte wil toevoegen, maar toch niet wil inboeten voor privacy. Ze laten een maximale hoeveelheid licht binnen en garanderen je privacy, naargelang de lichtdoorlatendheid die je kiest.

Veelzijdig

Voiles of glasgordijnen zijn vrij neutraal en passen dus in bijna elk interieur.

Wanneer je voor een moderne of industriële stijl kiest, kies je best voor zeer lichtdoorlatende glasgordijnen in een donkere kleur. Deze komen helemaal tot hun recht als ze worden gecombineerd met donkere meubels. 

Hou je eerder van zacht of landelijk? Kies dan voor een lichte kleursoort met eventuele fijne motieven. Bij deze voiles passen houtachtige meubels met een warme uitstraling of meubilair met neutrale tinten.

Voiles door Rydo, de gordijnenwinkel by Colora Ternat.


Voiles door Rydo, de gordijnenwinkel by Colora Ternat.

Transparant of verduisterend

Twee gordijnen combineren? Geen probleem! Je kan bijvoorbeeld kiezen voor één transparant gordijn en één verduisterend gordijn. Zo heb je overdag voldoende lichtinval, maar hou je toch nog ongewenste blikken buiten en geniet je in de avond van totale privacy en een goed slaapcomfort.

Gemotoriseerde gordijnen: niets dan voordelen!

’s Morgens gaan de gordijnen vanzelf open en begin je jouw dag meteen met een heerlijk streepje zonlicht. ‘s Avonds sluiten ze vanzelf op het ogenblik dat je het wenst en creëer je zonder enige moeite gezelligheid en privacy in huis.

Met behulp van een app op jouw smartphone of tablet kan je vooraf de positie van jouw gordijnen bepalen voor één of meerdere ruimtes en bedien je jouw gordijnen met een eenvoudige druk op de knop.


Voiles door Rydo, de gordijnenwinkel by Colora Ternat.

Waarom kiezen voor gemotoriseerde gordijnen?

  • U bedient ze eenvoudig via jouw smartphone, afstandsbediening of domoticasysteem.
  • Gemotoriseerde gordijnen hangen altijd perfect.
  • Door de elektrische bediening raken de gordijnen minder snel beschadigd.
  • Dankzij de timer zullen de gordijnen automatisch openen en sluiten wanneer je het wenst: gemakkelijk wanneer je thuis bent en een goede aanwezigheidssimulator bij afwezigheid.
Voiles

Paneelgordijnen

Vouwgordijnen

Overgordijnen

Aarzel je tussen verschillende stoffen?

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x