Gordijnenwinkel Steenhuffel

Voor prachtige en functionele gordijnen in Steenhuffel, ben je bij onze gordijnenwinkel regio Steenhuffel aan het juiste adres. Maak van je huis een echte thuis dankzij ons uitgebreid assortiment. Neem contact op of ontvang een gratis prijsschatting!

Gordijnenwinkel in de buurt van Steenhuffel.

Gordijnenwinkel regio Steenhuffel | Ontdek ons aanbod!

Gordijnen winkel Rydo biedt u alle oplossingen van gordijnen, zonwering en insectenwering tot woonaccessoires en meubelstoffering. Hiervoor werken wij samen met diverse leveranciers uit binnen- en buitenland. De confectie gebeurt op Belgische bodem. Kwaliteit dragen wij immers hoog in het vaandel, zodat u kan genieten van een tijdloos en klassevol interieur.

Gordijnenwinkel regio Steenhuffel.

Gordijnen Steenhuffel

Onze gordijnenwinkel in de buurt van Steenhuffel biedt een ruim aanbod aan verschillende soorten gordijnen.

We hebben veel opties voor onze gordijnen - stoffen, kleuren en designs. Onze medewerkers kunnen je helpen de beste keuze te maken.

Showroom bezoekenGratis prijsschatting

Geautomatiseerde gordijnen Steenhuffel

Bij de aanschaf van raamdecoratie speelt technologie een belangrijke rol, ook bij de bouw van een woning.

Onze geautomatiseerde raamdecoratie zoals rolgordijnen, vouwgordijnen, horizontale en verticale jaloezieën maken het leven makkelijker en bieden een feilloze bediening, vooral voor moeilijk bereikbare plaatsen en grote ramen. Jouw gordijnenwinkel in de buurt van Steenhuffel kan je helpen bij het maken van deze keuze.

AutomatiseringOntdek Smart Home

Gordijnenwinkel in de buurt van Steenhuffel.

Gordijnenwinkel regio Steenhuffel.

Zonwering Steenhuffel

Onze gordijnenwinkel in de buurt van Steenhuffel biedt een ruim aanbod aan verschillende soorten verticale en horizontale zonwering.

Bovendien kan je onze verticale zonwering zowel manueel en elektrisch bedienen als volledig integreren in je domoticasysteem.

Showroom bezoekenGratis prijsschatting

Insectenwering Steenhuffel

Onze gordijnenwinkel in de buurt van Steenhuffel biedt een uitgebreid aanbod aan insectenwering. Ideaal als u in de zomer graag de tuindeuren en ramen wilt openzetten. Zo kunt u genieten van de buitenlucht zonder die vervelende pollen en insecten erbij.

Showroom bezoekenContact opnemen

Gordijnenwinkel in de buurt van Steenhuffel.

Gordijnenwinkel regio Steenhuffel.

Woonaccessoires Steenhuffel

Onze gordijnenwinkel in de buurt van Steenhuffel vind je niet alleen meubelstoffering op maat, maar ook woonaccessoires zoals poefs en kussens om je leefruimte aan te vullen, en schilderij ophangsystemen, gordijnroedes en -rails, parket, vinyl en laminaat, en vloertapijten...

Showroom bezoekenContact opnemen

Gordijnenwinkel in de buurt van Steenhuffel | Plaatsing raamdecoratie

Al onze systemen kunnen zelf worden geplaatst door een handige Harry. 

Ben je zelf niet handig? Geen nood, voor de plaatsing van jouw raamdecoratie kun je natuurlijk ook bij ons terecht. Wij verzorgen de plaatsing van jouw gekozen raamdecoratie en/of gordijnen. Een professionele plaatser komt vakkundig alles ophangen. Wij zorgen ervoor dat jouw raamdecoratie én jouw huis netjes en proper wordt achtergelaten. Vraag dit gerust bij de opmaak van jouw offerte aan onze adviseurs!

Offerte gordijnen aanvragenOfferte zonwering aanvragen

Gordijnenwinkel regio Steenhuffel | Interieuradvies aan huis

Onze gordijnenwinkel in de buurt van  Steenhuffel biedt ook interieuradvies aan huis. Onze experts komen bij jou thuis langs om je te adviseren over de juiste raamdecoratie, stoffering en andere aspecten van interieurontwerp. Zo kunnen we een op maat gemaakt plan maken om jouw interieur nog mooier te maken! Deze dienst bieden we aan via drie soorten formules: 

Formule 1 | Color

Wil je een cosy mood creëren of wil je optimaal van je lichtinval kunnen genieten? Onze kleurenexpert luistert naar je wensen, vragen en ideeën. Samen met jou zoeken we naar kleuren en/of behang dat bij de woning én persoonlijkheid past. Lichtinval, meubelinrichting en de functionaliteit van je ruimtes zijn belangrijke factoren tijdens de samenstelling. Onze expert doet ook een technische check-up van je muren en helpt je de juiste soort verf en toebehoren te kiezen.

Jouw investering: €120

In ruil krijg je een waardebon van 80 euro, die kan je gebruiken bij Colora Steenhuffel bij een aankoop van minstens 500 euro.


Formule 2 | Rydo at home

Warmte creëren met verschillende lagen raamdecoratie of de luchtigheid door je huis voelen met transparante gordijnen? Welke ruimtelijke effecten kan je creëren door je raamdecoratie slim te kiezen? Laat je adviseren door onze kleur- en interieuradviseurs, zij nemen jouw woning als vertrekpunt en houden rekening met de stijl, lichtinval en de gebruikte materialen.

Jouw investering: €120

In ruil krijg je een waardebon van 120 euro, die je kan inwisselen bij ons als je minimum 500 euro besteedt.


Formule 3 | Rydo by Colora Steenhuffel

Soms is één plus één gewoon drie. Met slimme combinaties van kleuren en materialen ontstaat als vanzelf het interieur waar jij van droomt. Ben je op zoek naar de perfecte match tussen verf, behangpapier en gordijnen? Kies voor ons combi-advies, en dan helpen wij je graag beslissen.

Jouw investering: €175 euro

In ruil krijg je een waardebon van 175 euro, die je kan inwisselen bij ons als je minimum 1.500 euro besteedt.

Ik heb interesse!

Rydo 'de gordijnenwinkel'

Showroom by Colora Steenhuffel

02 582 45 92

43 Assesteenweg, 1740 Ternat.

Openingsuren

Di - Vr : 9u-12u30 en 13u30-18u

Za : 9u-17u

Volg onze gordijnenwinkel Steenhuffel via Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest.

Gordijnenwinkel Steenhuffel
close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x