Creëer contrast met raamdecoratie - Rydo

Creëer contrast met raamdecoratie

in jeudi, 01 mars 2018
Raamdecoratie zorgt onder meer voor contrast met kleuren Raamdecoratie zorgt onder meer voor contrast met kleuren

Contrast in je interieur is een must als je het spannend en levendig wil houden. Bovendien creëer je met contrast optische illusies die een ruimte groter of hoger doen lijken. Raamdecoratie is prima geschikt om contrast in je interieur te brengen.

Kleuren

De kleur van je raamdecoratie is een voor de hand liggende factor die voor contrast kan zorgen. Durf je bijvoorbeeld zwarte rolgordijnen aan en combineer je die met een witte muur? Of het je liever minder gewaagd, dan kan je ook een fleurige kleur laten afsteken tegen een witte of grijze muur.

Vormen

Heb je ronde vormen in je interieur, dan kan je met jaloezieën ook contrast creëren. De rechte lijnen van horizontale jaloezieën steken mooi af tegen bijvoorbeeld een grote ovalen tafel of een zetel met afgeronde contouren.

Materialen

Heb je veel metaal of kunststof in je interieur, ga dan voor het contrast met hout. Prima geschikt daarvoor zijn houten jaloezieën. Die brengen hout subtiel in je interieur zodat het blokhutgevoel geen enkele kans krijgt.

Stijlen

Contrasteren door verschillende stijlen te gebruiken zal niet iedereen aandurven, maar het resultaat kan bijzonder geslaagd zijn. Heb je bijvoorbeeld een heel strak interieur, dan kunnen goed gekozen weelderige gordijnen voor een prima effect zorgen.

Buiten en binnen

Trek de buitenkant van je woning binnen in je interieur en laat de straat of je tuin voor contrast met de ruimtes binnen zorgen. Tegelijk hoef je niet op privacy in te boeten als je kiest voor glasgordijnen.

Oud en nieuw

Heb je veel meubilair met al wat jaren op de teller? Ga dan voor de strakke, hedendaagse look van bijvoorbeeld paneelgordijnen. Of heb je net een heel nieuw interieur, combineer dat dan met de vintagelook van sierpanden.

Interesse in onze producten en diensten op vlak van raamdecoratie? Contacteer ons gerust voor meer info.

Laatste nieuws

Volg ons op Facebook

Contact Info